• Hey Guest, we're evolving the future of TeaSpeak.
    You're invited to join the discussion here!

Pending Wrong return at query groupcreate

minaigalad

New member
Hi,
am using ts3admin.class. When i create servergroup on teaspeak with php class, "sgid" always return as 9.But actual sgid is different. You can check images;


Also you can check log file. Created test6,test7,test8 server groups;
 

yamano

TeaFanatic
Premium User
Using ts3motd inside the teaspeak server "config.yml"?
Example of what you need to edit inside the config.yml:

nl_char: "\n\r"
motd: "TS3\n\rWelcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type \"help\" for a list of commands and \"help <command>\" for information on a specific command.\n\r"

Maybe it helps ;)
 

minaigalad

New member
Using ts3motd inside the teaspeak server "config.yml"?
Example of what you need to edit inside the config.yml:

nl_char: "\n\r"
motd: "TS3\n\rWelcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type \"help\" for a list of commands and \"help <command>\" for information on a specific command.\n\r"

Maybe it helps ;)
Unfortunally same result.
 

WolverinDEV

TeaSpeak Team
Staff member
Administrator
Using ts3motd inside the teaspeak server "config.yml"?
Example of what you need to edit inside the config.yml:

nl_char: "\n\r"
motd: "TS3\n\rWelcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type \"help\" for a list of commands and \"help <command>\" for information on a specific command.\n\r"

Maybe it helps ;)
Issue has already been found, it's only for reminding me
 

eduardoroeder

Well-known member
Premium User
Well, aparently the issue is not in TeaServer, but is in TS3Class. TeaServer returns all the existing groups when using servergroupcreate, you have to parse the response to see what is the sgid of the group created.

@WolverinDEV i've already reported this to you once and you said it is expected behaviour...